Kaaspop online

Home » Kaaspop online

 

 

De speciale editie van KAASPOP zit erop.

Iedereen bedankt voor het kijken en dank aan iedereen die dit online evenement tot een groot succes gebracht heeft!

 

 

kaaspop online

‘Het is anders’ het is namelijk nu! Dit jaar vraagt om anders denken en samenwerken. KAASPOP slaat 2021 niet over maar gaat voor KAASPOP ONLINE een unieke samenwerking aan met PX Volendam en rtv L.O.V.E.

Op Zaterdag avond 1 mei 2021 staan 3 waanzinnige bands en een DJ op het PX podium. Jij kunt dit live ‘bijwonen’ via een livestream én L.O.V.E radio en tv. Houd onze social media berichten in de gaten voor meer informatie.

LINE UP

Zoals je gewend bent van KAASPOP zijn voor deze speciale editie drie waanzinnige bands geselecteerd die stuk voor stuk hun sporen verdiend hebben, zowel binnen als buiten de Nederlandse grenzen.

De engelstalige rapper KVBA uit Purmerend opent de avond. Tevens is KVBA finalist van de Waterlandse Pop Prijs (WAPP). Ook deze ‘Indiana Jones van de Hiphop’ betreedt op 1 mei het PX podium met zijn hiphop uit 2000 in een modern jasje.

En wat te denken van One Clueless Friend? De alternatieve popband die rauwe akoestische liedjes omtovert tot muziekale sprookjes met onverwachte wendingen!

De organisatie van KAASPOP is er trots op dat de avond wordt afgesloten door de swingende popband Komodo. Hun vintage exotic rock-‘n-roll muziek staat op KAASPOP ONLINE garant voor lekkere catchy dansmuziek.

KVBA

KVBA zal de spits afbijten bij kaaspop online!

KVBA is een Engelstalige rapper en tevens finalist van de Waterlandse Pop Prijs. Hij komt uit een multicultureel gezin en heeft daarom een brede internationale oriëntatie. Met muziekvideo’s opgenomen in verschillende landen, wilt hij zijn fans de diversiteit aan culturen laten zien.

Zijn muziek zou het beste omschreven kunnen worden als een fusion van Old School rap en moderne hip hop.

ONE CLUELESS FRIEND

Als tweede hebben we One Clueless Friend. One Clueless Friend kan het beste geplaatst worden in de categorie ‘alternative pop’.  Denk aan Fink, The Tallest Man on Earth en Damien Rice.


Het debuutalbum van OCF wordt heel goed ontvangen bij fans en in de pers. Met dit album creëert OCF een nieuwe sound. Rauwe akoestische liedjes worden omgetoverd tot muzikale sprookjes met onverwachte wendingen.


In 2016 won One Clueless Friend de publieksprijs tijdens de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer/songwriter.

KOMODO

Als knallende afsluiter hebben we Komodo! Komodo is niet vast te pinnen op de muzikale wereldkaart. In hun vintage exotic rock-’n-roll zitten stijlen verweven van over de hele wereld: woestijnblues, surfrock, afro-disco, psychedelic 60’s, rumba en Indiase raga.

Alles met een weelderige meerstemmigheid, niet-westerse ritmes en klanken en onverwachte instrumenten. Kortom, de muziek van Komodo is erg catchy en dansbaar.

Komodo speelde al op diverse festivals in binnen- en buitenland en zal de avond afsluiten bij kaaspop online.

 

EEN VOORPROEFJE:

KORTOM, ZET 1 MEI IN JE AGENDA!

 

Volg ons op facebook

Volg ons op instagram

Facebooktwitterpinterestmail
twitterinstagram