2020 gecanceld i.v.b.m. corona

Kaaspop slaat een jaar over

Beste Kaaspop-vrienden,

Het volgende bericht zal voor jullie helaas geen verrassing zijn: door de problematiek rondom het het coronavirus en de daarbij horende maatregelen gaat Kaaspop dit jaar niet door. Een moeilijke beslissing maar de veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, sponsoren, bands en alle vrijwilligers staat voorop. 

Wij hebben geprobeerd het festival in het najaar te organiseren maar door de vele onzekerheden zijn wij genoodzaakt het te verschuiven naar 2021. Dit is ongetwijfeld een teleurstelling, voor jullie maar ook voor ons. Het is helaas niet anders…

Kaaspop is een gratis openlucht festival dat op 100% vrijwillige basis wordt georganiseerd. Het festival wordt mede met behulp van bijdrages van onze sponsoren in Edam georganiseerd met veel enthousiasme. Met de passie die jullie van ons gewend zijn gaan wij aan de slag met de voorbereidingen voor volgend jaar. Wij gaan van Kaaspop 2021 een geweldig feestje met een fantastische line up maken. Wij wensen al onze trouwe vrijwilligers, sponsoren, bands en bezoekers heel veel sterkte en gezondheid toe.

Het Bestuur van Stichting Kaaspop Edam

BLIJF GEZOND EN TOT VOLGEND JAAR!

Facebooktwitterpinterestmail
twitterinstagram