BELEIDSPLAN EN BALANSEN

Beleidsplan:
Kaaspop is een vrij toegankelijk festival, dat houdt in dat wij nooit intree gelden zullen vragen, zodat iedereen (jong & oud), ongeacht hun financiële situatie kan genieten van de muziek en het saamhorigheidsgevoel dat Kaaspop creëert. 

Om dit doel te kunnen waarborgen, kunnen wij al jaar en dag rekenen op de steun door sponsoring van gemeente en bedrijven uit de omgeving. Zonder hun steun zou dit festival niet kunnen bestaan! De overige kosten worden verdient door de verkoop van dranken en de inkomsten van stageld uit onze “Food Allee” (food-markt). 

Het vermogen van onze organisatie wordt beheerd door Herke Kaandorp, Penningmeester. Alle uitgaven hebben als doel de opzet marketing of ontwikkeling van ons festival. Beslissingen over welke kosten er gemaakt worden zijn altijd in overleg met mede organisatoren om zo de ethiek van onze beslissingen te waarborgen. Tevens wordt Kaaspop ondersteunt door boekhoudings kantoor “De Boer” die onze balansen opmaakt en assisteert met vraagstukken mbt de financiën.   

Toelichting op de balansen 2014, 2015, 2016, 2017 en 2019:

Download: Kaaspopbalansen.zip
klik met de rechtermuisknop en “opslaan als …”

Op de balans kunt U vernemen dat de Kaaspop de afgelopen jaren een kleine winst heeft weten te boeken. Dit is mede geweest door het weer en de positieve sfeer van het festival de afgelopen jaren. Deze winsten zijn ook nodig geweest om weer voor een deel in te kunnen lopen op onze schuldeiser, Stichting Vrienden van de Muziekdag, waar wij voor alsnog een openstaande schuld hebben. Ons doel is dan ook om deze schuld in de aankomende jaren af te kunnen bouwen door scherp te blijven op de besteding van gelden, effectievere organisatie en het groeien van ons bereik (door middel van social media & marketing).

Facebooktwitterpinterestmail
twitterinstagram