SPEELTOREN – SALSA

Salsa Libre goes Kaaspop

Salsadansen is inmiddels bijna niet meer uit de gemeente Edam-Volendam weg te denken. En bij hét muziekevenement van Edam (KAASPOP Edam), wat ook nog eens buiten en hopelijk in een heerlijk zonnetje plaatsvindt, kan een paar uurtjes de heupen losschudden dan ook zeker niet missen.

Op zaterdag 18 mei kun je op laagdrempelige wijze kennis maken met deze muziek- en dansvorm. Om 17.30 zal Salsa Libre onder leiding van Anouk en Mike een gratis beginners Salsa workshop geven. Vanaf 18.30 kun je vervolgens al je dansmoves 2 uur lang toepassen op de heerlijkste Salsa, Bachata en Kizomba muziek. Dit alles zal plaatsvinden bij de speeltoren in Edam.

Dus verras je partner, sleur je broer of zus mee, doe een vriendenuitje of laat al die anderen zitten en kom lekker in je eentje kennis maken met deze dans. Ontdek hoe fijn het is om connectie te maken met de muziek, je danspartners en de dans. Tot op de dansvloer:)

SPEELTOREN
Workshop Salsa beginners 17:30 – 18:30 u
Salsa Libre 18:30 – 20:30 u

Wil je ook salsa of bachata leren dansen? Meer informatie over cursussen salsa (instromen mogelijk; iedere zondag) via de FB pagina Salsa Libre of www.la-danse.nl

SHARE JE DANSPARTNER!

Facebooktwitterpinterestmail
twitterinstagram