KAASPOP IS ER WEER

Kaaspop 2019 alweer in volle gang. Op zaterdag 18 mei 2019 kunnen muziekliefhebbers weer volop genieten van verrassende optredens in het sfeervolle stadje Edam. Podia op de ‘Kaasmarkt’, de ‘Beestenmarkt’ en onder de ‘Speeltoren’ bieden prachtige Edamse decors voor diverse acts. Tussendoor eten op de ‘Food Allee’ en drinken bestellen aan de bars. Het jaarlijkse popfestival in Edam is er voor jong en oud.

Nieuw bestuur, wilde plannen

Het bestuur van Kaaspop is sterk verjongd. De nieuwe groep zit barstensvol plannen, maar originele ideeën zijn van harte welkom! Het bestuur wil dat het programma gevarieerd is en voor een breed publiek toegankelijk. Daarom helpt input om tot een spannende programmering te komen. Dat kan gegeven worden via sociale media zoals Facebook en Instagram. Natuurlijk kunnen Edammers het bestuur ook gewoon aanspreken. Zij hebben er waanzinnig veel zin in. Kaaspop heeft drie sterke pijlers: het brengen van nieuwe bands, het bieden van échte gezelligheid én ze willen Edam nog levendiger maken dan het is!’

Vrijwilligers nodig

Is altijd fijn. Meld je aan bij vrijwilligers@kaaspop.nl of via online vrijwilligersformulier

Sponsoring

Afgezien van de vele handen die nodig zijn, draait Kaaspop voor een groot deel op sponsoren. Vorig jaar sponsorden o.a. Gestam, de Rabobank en de gemeente Edam-Volendam het evenement. Het bestuur van Kaaspop hoopt opnieuw op deze sponsoren te kunnen rekenen, maar daagt ook alle andere lokale ondernemers uit een duit in het zakje van Kaaspop te doen. Een actief wervingsprogramma maakt onderdeel uit van de aanpak van het bestuur.

Organisatie van Kaaspop

De organisatie van Kaaspop wordt gevormd door Jim Taam, Genno Kaandorp, Luc Zuidervaart, Noortje Jonk, Loes van Marle, Watcharin Luyckx, Bastiaan de Wolff, Herke Kaandorp, Martijn Stemp en Bert-Jan Wissink.

ALLESLINE-UPMUNTEN KOPEN – KAASMARKT – BEESTENMARKTFOOD ALLEESPEELTORENAFTERPARTY’SSPONSOREN  –  VRIJWILLIGERS

SHARE #KAASPOP EN LAAT JE ZIEN IN EDAM

Facebooktwitterpinterestmail
twitterinstagram