ALLEMAAL IN EDAM

KAASPOP is niets zonder de social media

Ook deze editie zal je ons veelvuldig voorbij zien komen op het web.


LINE-UP

Naast alle informatie over het programma kan je op onze website ook de ‘line-up’ vinden. Met behulp van de ‘line-up’ plan je je eigen muziekdag en mis je niets van de top acts. Is een band onbekend, bekijk dan de links en maak het je eigen.

meer


FACEBOOK

Op onze facebookpagina kun je naast het programma ook informatie vinden over de voortgang en leuke nieuwtjes en weetjes. Like onze pagina en blijf van alles op de hoogte.

doe mee en like


WORD VRIJWILLIGER

Elk festival valt of staat met de hulp van vrijwilligers. KAASPOP is dan ook trots op de vrijwilligers die elk jaar dit festival naar een hoogtepunt weten te brengen. Voor de vrijwilligers is er dan ook een speciale ‘FaceBook vrijwilligers groep’ aangemaakt. Meld je als vrijwilliger snel aan en blijf op de hoogte van alle achtergrond info, roosters en vrijwilligersvoordeel. Maar ook kun je hierop met elkaar in contact komen, ideeën uitwisselen en elkaar warm maken voor de dag zelf.

Ben je nog geen vrijwilliger, meld je dan snel aan!

Via de website of direct met FaceBook vrijwilligers groep


TWITTER

Twitter is ook weer van de parij. Volg ons en blijf op de hoogte van al het nieuws, leuke links en op de dag zelf daar waar het gebeurd! En @kaaspop en #kaaspop ze!


ALLEMAAL IN EDAM


LIKE & SHARE

Facebooktwitterpinterestmail
twitterinstagram