dj Robadope

Het is de veelkleurige groovemaster Ro Krom

18.00-19.00 en 20.00-21.00 u – KAASMARKT

DJ Ro Krom a.k.a. Robadope Ro (1969) draait en bespeelt sinds 1985 het publiek met zijn keur aan groovy platen en funk vibes.

Een pure voetjes van de vloer muziekliefhebber zoals hij veelvuldig liet zien en horen in zalen en festivals als o.a. Paradiso, Oerol en Melkweg maar ook als artiest, producer en remixer met bands als o.a. Gotcha! (met George Clinton), OLaBOLA, Ro & Paradise Funk en Kraak & Smaak.

Terug naar de roots zoals hij ooit begon in Haarlem met het organiseren van ‘Fresh To Impresse’ hip hop avonden en landelijk ’Hardcore Soul’ feesten samen met DJ DNA, via zijn ‘Spring’ mixtapes en het ‘Fatty Boom Project’ (met o.a. Laidback Luke en Chocolate Puma) naar zijn huidige ‘Beats By Robadope’ project.

Of het gaat om Old School Hip Hop feesten of de Future Sound of Jacking House, van avonden vol Soul, Disco & Breaks tot 70’s 80’s 90’s feesten, van Northern soul, Reggae en Ska afterparty’s tot sets vol Afrobeat en Latinsoul, het past allemaal in het Robadope smaakpalet waarin ‘de groove’ de hoofdrol speelt.


LINKS

https://www.instagram.com/robadope_/ 

https://soundcloud.com/robadope-2 

info@rokrom.nl 

Facebooktwitterpinterestmail
twitterinstagram

Een gedachte over “dj Robadope

Reacties zijn gesloten.