Engel & Just

Fantastische hiphopformatie van dit rapduo met een trompetist, dj en gitarist.

17.30-18.30 u – BEESTENMARKT

Engel en Just doen je bewegen met hun passie skills en ongeëvenaarde interactie zorgen minstens voor een glimlach bij het publiek.

Engel en Just lopen elkaar in 2010 op een hiphopfestival tegen het lijf. Engel heeft dan al meerdere albums en enkele zeer populaire video’s gereleased. Just zijn rap-cv kenmerkt zich op dat moment door activiteiten in de underground en theater. De twee raken aan de praat en blijken zoveel gemeen te hebben dat een samenwerking niet kan uitblijven. In 2011 brengen ze ‘Statler & Waldorf’ uit, hun eerste gezamenlijke album. In 2013 volgt een tweede plaat, genaamd ‘Dertig’ en in 2015 releasen zij ‘Liefdewerk Oud Papier’.

Het vierde album van het rapduo heeft een muzikalere insteek dan zijn voorgangers. Trompettist Wouter Hakhoff, DJ Native en gitarist Jawek Kamstra zijn een belangrijk onderdeel van de nieuwe Engel & Just-sound en zullen zowel live als op de plaat een belangrijk aandeel hebben.

Op het podium zijn Engel & Just op hun best. Met hun passie, skills, en ongeëvenaarde interactie oogsten ze veelal respect en zorgen ze minstens voor een glimlach bij het publiek. Hierbij komen ook de andere teamleden veelvuldig aan bod. Met een onvervalste scratch DJ als backbone en vakbekwame trompettist en gitarist zetten zij een show neer waar de liefde voor muziek vanaf spat.


 CHECK


DO LIKE & PUBLISH

Facebooktwitterpinterestmail
twitterinstagram

Een gedachte over “Engel & Just

Reacties zijn gesloten.