Dirk Schot b2b Bas White

Muziek die draait… met een special guest. Voor magische stemmingswisselaars, het maakt niet uit hoe oud we zijn

18.30-20.30 u – BEESTENMARKT

In zijn jonge jeugd ging elke vrije minuut uit naar het maken van muziek of het rondhangen in een van de bekende platenzaken van Amsterdam. Als 16-jarige jongen begon Dirk Schot zijn carrière als DJ in Volendam, zijn enthousiasme kwam voort uit het luisteren naar Radio Decibel.

Na jarenlange ervaring draait Dirk Schot inmiddels een groot aanbod aan gevarieerde muziekstijlen waaronder: Groovy, Deep House, House, Disco, Loungy en Nudisco.. Ook is Dirk Schot niet vies van de jaren 80, jaren 90, Classics en Old Skool hits.

Van muziek kan Bas nooit genoeg krijgen. Als Dj verzorgt Bas onvergetelijke feesten over de hele wereld. Naast veel bekende clubs in Amsterdam heeft hij o.a. gedraaid in Thailand en op Ibiza, daarnaast is hij verantwoordelijk voor de muzikale programmering van de welbekende A’DAM toren. Bas komt uit een familie waar liefde voor muziek centraal staat, zijn passie voor muziek komt dan ook al uit zijn vroege jeugd. Met zijn vader muziekwinkels bezoeken was zijn favoriete bezigheid.

Toen Bas later ouder werd hoorde hij de elementen van de soul, jazz en funk terug in de house muziek. Hier is zijn inspiratie en liefde voor het draaien ontstaan. Bas werkt graag met live muzikanten in zijn set om de interactie met het publiek te vergroten, een stijlvolle performance neerzetten kan hij als geen ander.


DO LIKE THIS MAGIC & PUBLISH

Facebooktwitterpinterestmail
twitterinstagram

Een gedachte over “Dirk Schot b2b Bas White

Reacties zijn gesloten.